• UČÍME SA PRE ŽIVOT

          • Dňa 17.2.2023 sa naša trieda 1.B premenila na malú pekáreň. Deň predtým sme sa v šlabikári práve učili písmenko Č a čítali sme si článok o babičke, ktorá pečie čerešňový koláč so svojou vnučkou Zuzkou. Babičku som v piatok zastúpila ja a vnučku moji žiaci, prváci. Postupne, so zapojením všetkých žiakov, sme si upiekli sladučkú a voňavú čerešňovú bublaninu. Pýtate sa prečo? Častokrát sa ma deti pýtajú:“ Prečo sa musím učiť čítať a počítať, prečo musím chodiť do školy?“ V piatok sme si na túto otázku odpovedali. Učíme sa pre život. Žiaci si uvedomili, že na to, aby upiekli chutný koláč, potrebujú vedieť čítať i počítať, vedieť pochopiť postup i súvislosti. A najväčšiu radosť zažili, keď mohli ochutnať niečo, čo si pripravili vlastnými rukami, svojím úsilím, keď priložili ruku k dielu. 

          • Všetkovedko a Expert

          • Veľký súboj o najmúdrejšieho medzi najbystrejšími sa uskutočnil 30.11.2022. Do súťaže Všetkovedko sa zapojilo 5 druhákov a 5 štvrtákov. Súťaže Expert sa zúčastnili 3 siedmaci. Najlepší z nich mohli získať veľký diplom Všetkovedko alebo Expert. Komu sa to podarilo?

            Veľký diplom Všetkovedko a vecné ceny získali žiaci:

            Sára J. Kakalecová (2.B), Oliver Porubský (4.A) a Diana Ďordíková (4.A) - Blahoželáme!

            Veľký diplom Expert získal: Marek Polák (7.A) - Blahoželáme!

            Najviac sa tešíme z 1.miesta, ktoré získala Sára J. Kakalecová (2.B) v súťaži Všetkovedko! Jej fotka s menom bude na stránke súťaže v Galérii slávy. Blahoželáme!

        • Oznámenie rodičom
          • Oznámenie rodičom

          • Oznamujeme rodičom žiakov stravujúcich sa v šk. jedálni pri MŠ Kendice, že v piatok 17.02.2023 z prevádzkových dôvodov nebude kuchyňa zabezpečovať teplý obed.  Prevádzka ŠKD bude zabezpečená podľa záujmu rodičov. Ďakujeme za pochopenie!

            vedenie školy